dissabte, 31 de març del 2012

Introducció


Així comença la meva història...
De petita havia tingut la típica BH, sense marxes ni plats... però aixó sí, amb 4 rodes!


Poc a poc em vaig deixar anar i sense donar-me'n conte ja pedalava sola!
Li vaig donar un bon trote, fins que s'em va fer petita i em van comprar la BH rosa! També sense marxes ni plats ni res de res, però arribava a St Cristòfol amb prou facilitat.
La meva tercera bicicleta, una TORROT.


No la vaig fer servir massa, aquesta ja tenia marxes però mai va anar gaire fina per tan ja no la utilitzava. Recordo que un dia que em vaig decidir a donar-li una oportunitat, volíem anar fins a Llagostera pel carril bici, però just al primer km ja vaig punxar roda, així que la bicicleta va tornar a quedar aparcada al garatge i jo amb molt poques ganes de pedalar.

I anys després, o sigui, 6 mesos enrere... Em van deixar una BTT, casualment altre cop una BH jejeje


La meva primera sortida de prova, va ser anar fins a Llagostera pel carril bici.
Pim pam, vaig aguantar bé, de fet jo hagués fet més... però un amic em va dir que per ser el primer dia estava molt bé.

Casualment la setmana següent feien  la cursa popular del Remei de Cassà, 3 recorreguts a tria: 10km, 26km o 33km. Jo tenia molt clar que fent 10km en tindria prou i de sobres, però al final em van convèncer de fer-ne 26km. Tot i que vaig caure, vam arribar al remei com unes campiones!! Llàstima que ja s'havien acabat les botifarres.... jejeje això ens va passar per arribar tard. Que consti que sense menjar no ens vam pas quedar, ens van fer un bon entrepà de llom!

I després de veure que estava preparada per anar amb BTT, tocava descobrir les Gavarres!!
Primer sempre acompanyada vaig anar coneixent camins i corriols i ja més endavant tota sola a l'aventura intentant recordar-ho jeje i ric perquè sovint em perdia, però sempre amb el cap ben clar i segura de què tots els camins porten a algun lloc, i així poc a poc he anat guanyant terreny  a les Gavarres.
2 comentaris:

 1. Hola Sandra, m'he fet seguidor del teu blog. Carai quin ritme que vas agafant! Espero amb ganes per veure les següents entrades.

  El meu el vaig iniciar també fa poc però ja comença a funcionar.

  Una abraçada!

  Joan X

  http://elcaudelabici-joan.blogspot.com.es/

  ResponElimina
 2. Hola Sandra, fa poc he vist el teu comentari per fer el menu i la foto de portada. La foto de portada és un collage fet amb el paint i photoshop. Amb el paint les retallo i enganxo i amb el photoshop les redimensiono per a que tingui la mida justa.

  Pel que fa al menu és un codi HTML que em va conseguir molt de fer i retocar per fer-lo compatible amb tots els navegadors. Si tens un mail et passo el codi i l'explicació. Dóna molta feina fer-lo perquè els botons són moltes imatges juntes i s'ha de calcular les mides per possar-les en el codi, però amb una mica de paciència es pot anar fent.

  Una abraçada campiona!

  ResponElimina