dijous, 18 d’octubre del 2012

XVI Ruta amb BTT del Remei



Fa un any, justament a la ruta BTT del Remei,  hi vaig participar després de fer una petita prova pel carril bici fins a Llagostera.
Preparada o no, vaig fer el recorregut de 26km amb la Mònica. A mi em semblava que era massa, em conformava en fer la de 10km, però al final em van convèncer i xino xano la vam acabar!

Aquest any, no hi he sigut però tampoc he deixat de fer-la!

Un dia més tard, amb el trak descarregat al GPS i seguint el rastre de les fletxes que la pluja no ha borrat, la fem amb en Toni que tampoc hi va poder anar.

Sortim del passeig i anem cap al Remei. El GPS  em dóna la senyal de girar i efectivament les fletxes
ens porten directe a una casa, hi ha una valla, passem pel lateral, travessem uns camps i arribem al carril bici. Travessem per sota el pont i enfilem amunt per una pista asfaltada, la mateixa que l'any passat.  Aquest any la trobo llarga però la pujo bé. Entrem al bosc i recordo on vaig caure, ara és una baixada de les que m'agraden, em llenço quasi sense frenar!

Anem a sortir al camí que puja a St Cristòfol, i les fletxes ens hi porten, pujarem al Coll del Bou??
Veig bolets, no puc evitar mirar els marges i sorpresa!!



Un ou de reig que fa 168 gr i ben sencer! Tants ciclistes que van passar ahir i ningú el va veure??
Avui m'he despistat i no porto cap bossa, no vull deixar-lo però tampoc hi cap al mallot així que l'amago darrere uns arbusts i més tard el passo a buscar amb el cotxe.

Ens desvien a la dreta i ens perdonen l'última pujada, jo que ja m'havia mentalitzat... Baixem a la casa de la palla, fem una visita al burro i cap a les dues rieres, bé, no hi arribem, dreta i cap al Puig Germà, tot avall i corriols, els conec perfectament!

S'ha acabat el desnivell, els últims 10km és tot planer. Ens fan anar cap a la Bruguera, penso en què ens faran travessar la Verneda però m'equivoco ens desvien abans, no ho conec, i anem a sortir a Francisco Oller, passem per sota el pont i cap al mas Viader.

Parem a collir una pera, miro al terra i veig una estesa de cama-secs, n'agafo alguns però al mallot no hi caben i els deixo, més tard faré la ruta amb cotxe.
No arribem fins al remei i tornem pel cementiri.



Felicito a la organització del remei, bon recorregut!!

I després amb el cotxe, a caçar els bolets!!

Una menjada per sopar!

1 comentari:

  1. Tota una caçadora de bolets jajaja com es podia perdre aquest exemplar? Impossible, ben amagat i a la caçola.

    Una abraçada!

    ResponElimina