dimarts, 12 de juny del 2012

Dilluns.BTT!

11/06/12

No tothom pot sortir a pedalar un dilluns, però a vegades les circumstàncies i la necessitat de desconectar una estona es posen de cara i pot ser possible.

Així que, creo un grup al Wassap: Dilluns.BTT. Pensat per unificar amics, que sentim, suem, patim i vivim la BTT. De moment som tres però les portes estan obertes a tothom,  si algú vol venir només cal dir-ho!

El primer dilluns, sense gaire èxit, passem de ser quatre a sortir la meitat.
Posem punt de trobada al passeig i encarem la sortida sobre la marxa perquè el temps està una mica insegur..
Els dos aportem idees dels llocs per on podem passar, això és el que m'agrada de compartir sortides!

D'entrada, en David porta la iniciativa. Passem per zones que conec i jo, aprofito per introduir un corriol que ell no sap, sembla que jo conec millor la zona  jejeje

Quan som a la carretera de Sta Pellaia, parlem de les sortides que hem fet i ens en riguem dels noms que arriben a posar als llocs. Un és el Coll del Matxo Mort, perquè es dirà així?? Ell n'ha sentit a parlar però no hi ha estat mai, així que, ja que s'ha aixecat el dia, decidim anar-hi, jo sé el camí!
I anem per una pista que em recorda a unes muntanyes russes, amb dues pujades que sense agafar arrancada són dures.



Som al Matxo Mort, toca investigar . Si l'orientació no em falla i girem direcció a Romanyà, anirem a parar a la carretera que baixa del Puig d'Arques.
Exacte, ja situada , baixem per una pista que em van ensenyar la setmana passada però fent-la del revés. Ens porta a la Cabra Penjada, un altre d'aquests noms curiosos...
En David es situa i dedueix que anem a parar a la urbanització de la Bruguera.
Encara em queden camins per ensenyar-li, travessem pel Molí de la Capçana, per esquivar uns xargais els dos quedem ben esgarrinxats, fem uns corriols inèdits per ell i cap al passeig.



En definitiva, una sortida improvitzada sobre la marxa que em  deixa molt bon regust!!
Fins la pròxima!

2 comentaris:

  1. Hola Sandra, aviat no et podrem atrapar.
    A mí si em vols agregar al grup, potser que algun dilluns pugui, o algun diumenge o algun dia a la tarda-vespre. Tú mateixa, sinó ja estarem en contacte pel face.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Perfecte Marc! Passem el teu telèfon pel face i et vaig informant de les sortides! De fet, la pròxima serà dilluns!

      Elimina