dimarts, 25 de setembre del 2012

1a Duatló Camp a Través de Campllong

23/07/12


Sona el despertador, avui tinc la Duatló, no sé com anirà, a mi em fa mal tot i el meu corredor, en Xevi Boades, em diu que està en baixa forma...
M'ho prenc en calma i, tot i les "agulletes" acumulades, decideixo anar fins a Campllong pedalant, així faig escalfament.

Arribo més aviat del que creia, en Xevi poc després i anem a recollir el dorsal.
Els participants van arribant i col·loco la bici a boxes.En Xevi comença a escalfar fins que fan el briefing.
Ens expliquen que podem tenir moments de confusió, resulta que a Cassà fan una cursa i una pedalada popular per la fira de Sta Tecla i en algun punt es creuen els circuits.
Ai que jo sóc especialista en perdre'm...

Els corredors es preparen per fer els 9km de Run.A mi em toca esperar el meu torn, segons els càlculs d'en Xevi diu que tardarà uns 32 minuts... Sort que no està en forma!!
M'avorreixo una mica, sort del  mòbil que em distreu...
Em ve de tot: son, mandra, nervis, que a poc a poc passa el temps!
Veig ciclistes que aprofiten per escalfar i jo també em poso a fer el hàmster. 
Falten 5 minuts per les 10, ens diuen que ens posem al nostre lloc i ens preparem que arriben els primers. Bé arriba Francesc Freixer, campió de Duatló. Quin ritme que porta, ha tardat 31 minuts,  es canvia les sabates amb menys d'un minut i surt com una bala.
I, tres minuts més tard arriba en Xevi, quina màquina!!

34m
M'acompanya a la sortida i com diu el nom de la cursa, camp a través!
Quina pressió, sóc dels primers en sortir, vull intentar aprofitar-ho però hi ha gent molt més ràpida...
Només de començar ja trobo la passera i baixo perquè no em fio de mi mateixa...De fet, tot després, hi ha una rampeta no ciclable on trobo en Toni que m'ajuda a pujar la bici, gràcies!
No he caigut al riu però llavors travessant una bassa quedo ben molla!
Darrere meu cau algú per terra, no ha agafat bé la corba... les presses no són bones!

No puc avançar a ningú, tot el contrari, em demanen pas constantment i cedeixo, no vull ser cap tap per ningú.
Camps, corriols i passeres, és tot planer però la força de cames que faig és constant. Vaig a una mitja de pulsacions de 150, no donc per més, quina ràbia!
Va que vas bé, em diuen!!!


A cada control m'animen, em diuen que sóc la primera noia en passar fins que, a uns 12km de l'arribada, m'avança una amb molt bon ritme, jo em vaig quedant enrere i se m'escapa.

Ai els genolls... a la baixada em recupero una mica i atrapo a dos nois però es piquen i després em deixen enrere..
Recordo el que ens han dit i quasi em despisto!  Em centro en les marques de guix i les tires de cinta groga i arribo !!

1h 29m
No és que hagi sigut dura, simplement no em trobava en el meu millor estat, tot i així la meva mitja ha sigut bona, creia que tardaria més.

Recullo el meu entrepà, la   i els mitjons!!Bon equip!
Donen les classificacions, nosaltres en parella mixta hem quedat tercers de sis que érem, i a la classificació general 79 de 222, penso que podria haver fet un temps millor, mira que m'ho ha posat bé en Xevi...de totes maneres li donc les gràcies per ser el meu corredor!Torno a Cassà pedalant per oblidar-me uns dies de la bici... Faré descans indefinit!

P.D: Felicitats a la organització, ha sigut genial!
Només procureu en què no coincideixi amb la fira de Sta Tecla de Cassà i segur que l'any vinent serem molts més.
Jo per mica que pugui procuraré fer la duatló sencera, no és lo meu córrer però amb temps i ganes ho puc provar, ja que he quedat parada amb la tira de noies que feia la individual. No estic acostumada a veure'n tantes, sí senyor!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada