dimarts, 12 de març del 2013

Sortida social en BTT Club Ciclista Cassà

Fa uns dies, el Club Ciclista Cassà, ciclistasva posar data per fer una sortida social a ritme de l'últim amb esmorzar inclòs per a tots els socis.
Una gran idea ja que, com a sòcia, m'agradria conèixer els altres simpatitzants/tes i veure en quin nivell em trobo jo...MSN Messenger emoticon Eye-rolling


Deixo la vergonya a casa i vaig  cap a l'estació on hem quedat. Arribo aviat, em diuen que serem uns vint i seré la única fémina, m'ho temia. Bé, aniré ben acompanyada!!

ola.gif

Anem tots pel carril bici rollo verano azul  fins a Llagostera on començarem la ruta.


La idea és pedalar per la zona del Ridaura, indret interessant i ple de corriols...

Fa dues setmanes vaig anar-hi dos dies seguits.  Amb el Club repetirem però de ben segur que passo per algun lloc nou.

Si dies enrere seguia la ruta dels Molins, avui seguim el traçat de la Marxa per parelles i a la primera pujada em vaig quedant enrere amb els veterans.Ens esperen a dalt  perquè ens desviem per un corriol, el mateix corriol que dies enrere el feia del revés i no sabia com connectar-lo...intentaré memoritzar-lo.MSN Messenger emoticon I don't know
.
Després de passar pel mas Roure baixem per una trialera molt xula, també em sona. No tinc ningú a davant i com que la trialera es desdobla  em paro per no equivocar-me. Mentre esperem que l'Eduard ens indiqui, em diuen que baixo molt béMSN Messenger emoticon Thumbs up, m'alegra sentir això! I jo penso: llàstima que pujant no tinc prou potència a les cames i sempre em quedo enrere...

Els veterans passen davant meu i jo tot darrere al seu ritme posant el peu a terra cada 2 x 3 fins i tot amb caigudes incloses. La primera perquè trobo una arrel i patino,  i la segona no sé com però em foto una forta patacada al genoll. M'aixeco sense problemes però sé que això serà un bon morat...

El corriol voreja el riu fins que finalment el travessem i tots a l'espectativa dels que anem arribant... ningú a l'aigua!Em diuen que porto les cales massa fortes, podria ser això o que porto massa fang o que són noves o que sóc especialista en caigudes tontes... la qüestió és que estic bé, no abandono!

Si ara hem baixat toca pujada!! Pujo al meu ritme  i torno a caure, la cala em fa la punyeta....Miro enrere i veig els veterans tot darrere que pugen a peu. Arribo a dalt i encara esperem que arribin ells per continuar.Una trialera més, la mateixa de la Marxa per parelles, la de la passera.
L'Albert que va davant meu es fot una bona óstia... Per precaució, el primer tros el faig a peu i després a poc a poc baixo amb respecte ja que sé com és el corriol.

Al final del corriol ens esperen. Al rato arriba en Marc i l'Albert que ens diuen que els veterans no seguien...M'han abandonat??MSN Messenger emoticon Surprised
Esperem a l'Eduard i ens diu que els veterans passen per un altre lloc.

Tornem a pujar i baixar. Aquesta vegada sí que m'esperen a mi, just abans de creuar el Ridaura per anar a buscar el carril bici.

Tots travessen pedalant, jo m'ho miro i prefereixo baixar de la bici. A la pujada torno a quedar enrere, però al carril bici m'espera l'Eduard i arribem junts al Carril, gràcies per esperar-me!

Ens fotem un bon esmorzarMSN Messenger emoticon Beer mug i després amb la panxa plena carrilet i cap a casa.MSN Messenger emoticon Thumbs upBona sortida!

P.D El meu nivell tira cap a veterana jejeje

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada