dimecres, 17 d’agost del 2016

Half pirinexus

Per acabar de rematar les vacances, com que no hem pogut pedalar el que volíem, en fem una de grossa!

En Xevi em proposa fer la Pirinexus 360 per etapes. És una circular de 350km que passa per pistes, asfalt, vies verdes i segment urbà.
La idea no em desagrada, de fet em motiva molt, però és molt precipitat. Tot just m'estic recuperant de l'avort, no estic prou preparada i tampoc  tenim temps ja que, crec que necessitaria fer-la amb tres etapes...

Llavors em diu i la Half P360 Gravel?? També és una ruta circular de 125km, que segueix una part del traçat de la pirinexus per pistes i vies verdes, tot resseguint la ruta del Ter i tornant pel carrilet.
Aquesta idea ja m'agrada més, és més assequible. Són molts quilòmetres per mi, però hi ha poc desnivell. Crec que ho podré fer!

Dit i fet, ens aixequem ben d'hora i sortim pel carrilet direcció a Girona. En un no res ens hi plantem amb una temperatura molt bona. Travessem el barri vell, és aviat i no hi ha gaire moviment. Ens va perfecte perquè no hi ha molt de trànsit per arribar a Sarrià de Ter.

Sortim de Sarrià i entrem a la ruta del Ter. És un tram molt maco, fresc i rodador sempre amb lleugera baixada que segueix el Ter fins a la seva desembocadura.
Passem per pobles que ni sabia que existien com St Llorenç de les Arenes, Canet de la Tallada, Fontclara, Torrent... Pobles petits però amb encant.
Abans d'arribar a Torroella enllacem amb la pirinexus.

El castell de Montgrí
Em sento estranya i sorpresa d'haver arribat a Torroella amb bici i no em cotxe, tampoc m'ha semblat tant lluny!

A partir de Torroella, portem 58km i començo a defallir. El meu ritme disminueix, no hi ha tanta ombra, fa calor, se m'enrampen els peus i tenim vent en contra.
Avancem a poc a poc, segurament l'efecte del cafè m'ha passat.

A Palafrugell fem parada i fonda a l'Esclat. Anem a comprar pomes, galetes de xocolata, pa i pernil dolç per fer-nos uns entrepans i  sobretot, una coca-cola per recuperar-me ràpid.
Sembla que em funciona i torno a carregar la bateria!

A Mont-ras enllacem una via verda molt agradable.
Passem Palamós pels afores i després resseguim la costa per St Antoni de Calonge i Torre Valentina. Tota mena d'olors de menjars ens persegueixen, fins i tot sento olor de sofregit de can Quirze...

Enllacem la C-253 fins a Platja d'Aro. Travessem l'avinguda principal esquivant les retencions de cotxes. Perquè després diguin que les bicis fem tap... Els cotxes colapsen més!

Deixem Platja d'Aro amb els seus cotxes i enllacem amb el carrilet.


Ja a terres conegudes, em sento molt a prop de casa i convençuda d'arribar-hi!

Al loro, que faig el meu millor temps del carrilet  a l'strava de Llagostera a Cassà!!!

No ha sigut fàcil, he passat moments de tot però ho he aconseguit.
La bici em treu totes les cabòries. Em dona vida, il·lusió i forces per seguir endavant i afrontar tots els reptes que em depara la vida...

Qui sap, ara que sé que ho puc fer, potser l'any que ve m'apunto a la cursa!

1 comentari:

  1. Hola Sandra,molt bé. Felicitats!!
    Doncs així ja has fet la meitat de la Pirinexus, només et faltara completar la segona part. Es molt maca també.
    Mira:
    http://7dcamins.blogspot.com.es/2016/04/pirinexus-2016-torroella-de-montgri-les.html
    http://7dcamins.blogspot.com.es/2016/04/pirinexus-2016-les-preses-le-boulou.html

    ResponElimina