divendres, 16 de març del 2018

Bici i carrito, descobrint rutes.

Cinc mesos després de tenir la Cèlia hem reprès les sortides de bici amb en Xevi. Ja sortim tots tres!

Quan la Cèlia va complir els quatre mesos, vam començar a mirar carritos per la bici. N'hi ha un munt per triar però al final ens vam decantar per un Thule Chariot de segona mà. Creiem que en diferència és un dels millors carritos del mercat. 
El nostre és monoplaça amb maleter, suspensió, i tenim un suplement d'una hamaca que ens permet portar a la Cèlia amb comoditat, tant per anar a passejar com amb  bici. També es poden adaptar més complements, per anar a córrer o fins i tot, per fer esquí de fons però no és el nostre cas...



Els primers dies i actualment, el fem servir per anar a passejar així la Cèlia es va acostumant. 
Les sortides amb bici van començar poc després. Per tantejar el terreny vam començar fent carrilet, després vam introduir camins rurals i aquest cap de setmana hem fet una ruta més llarga.

Amb el carrito carregat de provisions i l'energia d'en Xevi, sortim al matí amb la idea d'anar a fer un pícnic al parc de Sant Salvador (Santa Coloma de Farners).
La meva forma física poc a poc va guanyant punts...

Sortim de Cassà direcció a Sant Andreu Salou buscant el camí més directe fins a Santa Coloma ja que, no sabem quanta estona aguantarà la Cèlia. He descarregat un track però fem alguna modificació per retallar.
Avui és un d'aquells dies que el vent bufa en contra... creuarem els dits perquè a la tornada no es giri...

Amb una hora i mitja ens plantem al Parc de Sant Salvador.
Allà em retrobo a una amiga de l'institut i ens recomana, ja que portem dinar, que acabem d'arribar al pícnic els avets. Com que anem bé de temps, fem una parada tècnica per la Cèlia, li toca teta, i després seguim pedalant.

Quan arribem al pícnic ens entaulem!
Quedem meravellats de les instal·lacions que tenen muntades... Zona de pícnic, barbacoas, lavabos, restaurant, parc infantil, pàrquing i molta gent gaudint de l'espai.
Ens informem una mica  per una altra ocasió. El preu per persona és de 3€ i es paga a partir de 3 anys.  Si vas amb colla, trucant abans et preparen la taula. Si compres la llenya i el carbó, pots fer ús de les barbacoes, incús lloguen graelles si no en tens. També pots comprar el pícnic allà o simplement pots menjar al restaurant.

Zona de pícnic cobert
Zona de pícnic avets
Parc infantil

Per no fer una ruta lineal, ja sabeu que a mi no m'agraden gaire, seguim pedalant fins a Riudarenes i des d'allà enllacem amb els Estanys de Sils.
Ara si amb vent a favor, sembla que anem amb e-bike. Amb la quilometrada que portem es fa més amè.

Camp dels ninots. Caldes de Malavella

Anem cap a Caldes i per acabar de rematar la ruta, la Cèlia està a gust al carrito, continuem per la ruta termal fins a Cassà.

Ha sigut una sortida molt interessant per fer amb família, prenem nota!

Us enllaço el track per si us animeu a fer-la.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada