dimecres, 16 de maig del 2012

Itininerari de l'aigua

14/05/12

Després d'estar dues hores a la piscina, decideixo anar a estirar les cames, estic neguitosa i necessito que em toqui l'aire...

Al matí quan he anat a pedalar, per tal de seguir els nois, no he pogut tirar cap foto! Tinc excusa per tornar-hi i memoritzar camins i corriols.
Marxo a peu, surto a les 17:10 direcció Gavarres.
Posats a memoritzar, passo pel Camí Musadé, encara trobo fletxes de la Marxa de Primavera, no hi ha pèrdua! Surto al camí que va a Can Torrent, el travesso i agafo un corriol que hi he passat al matí amb la bici.

I ara que el visualitzo bé em reconforta saber que hi he passat pedalant!

Mentre camino vaig idealitzant una ruta, i decideixo fer l'itinerari de l'aigua. És una ruta senyalitzada que ens mostra el conjunt de captació d'aigua de l'antic sistema de regadiu de Can Vilallonga.
Arribo a la carretera asfaltada i agafo el camí que va a Can Vilallonga.
D'aquí passo per la resclosa d'el Molí d'en Vilallonga.I fins a les Dues Rieres on comença la ruta.
El primer aqüeducte que trobo és el de Tres Ulls.


El de Dos Ulls.
Després hi ha una passera, l'aqüeducte Gran,i el Dels Dos Arcs.Segueixo les indicacions i vaig a sortir a la casa de Can Vilallonga, on acaba l'itinerari amb el safareig i la bassa.
Veig que no em queda gaire bateria al mòbil i encara no he fotografiat el que necessitava, agilitzo el pas, fins i tot faig algun tram corrent.
Quan sóc a la carretera asfaltada tinc dubtes i no recordo bé per on he passat... Sembla que trio el camí bo i arribo al Molí de la Capçana.D'aquí vaig cap al Trust, travesso la Verneda, passo per la Torremansa, carril bici i cap a casa.
No sé què em fa més mal, estic molt cansada...però ha valgut la pena!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada